UP TRAFFIC

Sunday, 17 July 2011

ulasan drama STANZA CINTA @ edisi TERlambat sikit

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

busy yang melampau (tipu) sampai tak sempat nak update blog..
biaselah..
penyakit M mula menyerang diri..

takpe..
hari ini rase nak update..
tadi tengok stanza cinta..
mulanya nak ulas pasal drama nie masa awal-awal tayangan..
tetapi asyik kerja bertangguh..
sampai hari ini baru dapat nak ulas..hehe

memang target setiap minggu nak tengok cerita ini..
sebab tahu mesti ada banyak pengisian..
cuma yang diharapkan..
agar cerita Stanza Cinta ini seiring dengan novel STANZA CINTA..

rugi yang amat besar kalau kita tak baca novel STANZA CINTA..


kalau siapa yang kipas susah mati novel-novel ini..
saya syorkan awok2 semua bacalah novel ini..
insyaAllah awok2 semua akan menangis..(-____-)

teringat masa tengok drama tadi..

"isteri yang solehah akan jadi ketua bagi bidadari di syurga"

subhanaallah..
besarnya nikmat yang akan dinikmati oleh isteri solehah..
impian untuk dikecapi..
insyaAllah..

BICARA SYE: Stanza Cinta merupakan novel pertama kalinya di beli dalam hidup..hihi (^_^)

3 comments:

ipah . ipin said...

akak, kite xabes lagi bace novel nih. nape eh mcm mls je nk bace keh3..

Prince Halilintar said...

prince suke novel tu..skrg kat tv pun dah wat drama tu..

asliner said...

ipah: alah ipah, nape tak abeskan..abiskan tau..=)

prince: eloklah kalau suka..=)