UP TRAFFIC

Thursday, 29 December 2011

aku suke pengakhirannya..=)

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

aku suke ending drama Tentang Dhia..
dua-dua mati..
at least Zikir tak kene kahwin dengan si Tasya tue(maaf, aku tak ingat nama dia dalam drama nie)

p/s: mesti ada yang menangis tonton drama nie..kan..kan..kan? hik3


5 comments:

Ati Masrif said...

salam,

dah selamat kahwin pun
tapi tak sempat mlm pertama..heee~

aduhh..kak ati nangissssss :P

ILA HonEyBuNNy said...

ila tgk jugak..

sebak n menangis ila tgk...cinta hingga ke akhir hayat..;)

✿ Milly Molly ✿ said...

Tau xpe. Suke jugak! Sehidup semati gituu :)

EmpayarUtama said...

aku x tengok...

nabilah_2908 said...

kalau di panjangkan sikit drama ni lagi best..

baru la elok endingnya...macam nak cepat je.. :)

pape pun..part mati sama2 tu...hmm...akak ngaku..akak nangis..huhu...

tapi tak boleh nak feeling sngt Si DD ngacau... :)