UP TRAFFIC

Saturday, 20 October 2012

TEH

salam..

(peringatan: entri menggunakan kata ganti diri aku)


Petang ni hujan lebat. Melepas niat aku nak jogging untuk dapat badan yang sentiasa fit. Eceh. Takpe, esok ada. Aku harap ada peluang.

Alahai, bukan itu yang aku nak cakap sebenarnya. Hujan lebat macam ni best kalau minum air panas. Maka aku pun buatlah air panas Teh Hijau special import from Cameron.kui3.  Erm, padahal teh uncang nie dah lama bersimpan. Addictednye aku dekat Nescafe mematikan niat aku untuk minum teh. Sudahlah Lina!

Tahukan kau, nikmat minum air panas sama macam nikmat korang minum air batu. Seriously! Jadi, kekal sihat dengan sentiasa minum air panas. da~

Nota: Buat air jangan manis. Apa guna minum air sihat, tapi kandungan gula masih banyak. Ceh!

2 comments:

syahira yusof said...

Hahahaha.niceeee..minum byk2.

the malay male said...

teh panas dan jemput ikan bilis... ohsem