UP TRAFFIC

Thursday, 17 June 2010

satu hari untuk kwn2

"Hanya zaman persekolahan sahaje yang mengajar kite erti persahabatan dan remaje..
dan bila zaman itu berlalu nescaye ia x akan kembali lagi..
selepas itu juge kite membawa haluan msing2..
mungkin sukar untuk kite semua bersatu kembali dalam satu tempat..

SEKECIL BILIK DARJAH

UNTUK KITE BELAJAR (2x3+5x0 bpe ek?)

UNTUK KITE BERGURAU SESAME KITE (kau cntik lar..kiut lgi..^_-)

KE KANTIN BERSAME2..(ko nak makan ape ek arinie??)

semua itu tidak mungkin kita dapat lupekan..

terbukti..

'zaman persekolahan adalah zaman remaje yang sukar untuk dilupekan'

jika ak x lalui zaman persekolahanku..

mungkin ak xkan kenal mereka yang

se FRIENDLY mcm TIQAH

se PERIANG mcm IERA

se GILER-GILER mcm AMALINA

se PENDIAM (GURLS VERSION) mcm AYU

se TINGGI mcm PIKA DAUD

se PANDAI mcm AZRY aka IKA

se SPORTING mcm YASIN

se PENDIAM(BOYZ VERSION) mcm SHAH

se ORANG YANG RETRO RMBUTNYE mcm JALI aka ZALI

se TEROR(main boling..kencang woo bola) mcm SAFWAN aka IWAN

se SMART(his appearance plus with his speck) mcm LAN

se AKRAB(kwn baik) mcm FAHMI

dan se SEGAN(katenye..hee) mcm YUNUS


mungkin..
satu hari nnti..
kite akan menangis kerana terkenang dan rindukan zaman pelajar yang sangat indah..

jadi..

hargailah zaman persekolahan korang semua..wink2!"


ekceli..
kiterorng ader wat reunion..
utk pelajar SKSJ (01/02)

tgk nie..
siap ader list lgi..



>ingat nak beli barang je yang kene ader list..?
nk wat reunion pun kene ader list tau..(itu care ak..hee)




p/s:cop utk company ak..berangan ckit! @_-


tp syngnyer..
xramai yang leh join..
msing2 ader komitmen..

tp alhmdulillah..
ader jugak yang leh join..
tercapai hasratku..wee~

kat bwh nie ader sedikit gambar untuk dikongsikan..



destinasi kami yang pertame..
p/s:tp nie lps abez boling..hee



tmpat mkn kiteorang..
p/s:tp gambar agk blur..yang ambk gambar kat tngge spe suruh..ki3..
fami yang sedang ambk gambr



pas kenyang mkn pizza..=)
p/s:jali sedang ambk gambar..

destinasi seterusnye..
menunaikan tuntukan kami sebagai seorang muslim+seorang rakan

melawat kawan kiteorang kat spital..
p/s:semoga kwn kite apiz cepat sembuh..

dan destinasi kiteorang seterusnye mstilah blk cnie..



rumah kiteorng lar..
semua dah penat..
tp yang penting semua epy..

tenkiu kat korang semua..syg korang!


p/s: dan sebenarnye korang semua friendly+periang+giler2+pendiam+tingi2+pandai+sporting+smart+penyegan

my note:bnyk lgi gmbr sbnrnye..tp personal pict kami..hee
btw,tanx to yunus n fami for being a good organizer..^_-

2 comments:

AzRy SyaFiQah said...

so cute :), thnks for you too as one of the organizers. kalau x, tak de la reunion y best lg meletopz ni kan..sangat2 gembira pada hari tu, kalau boleh lepas ni ada lagi.
smua dah ada hala tuju hidup masing2, n i am glad to hear the change.
semoga smua masih bersatu dan seakrab dlu.
walau pn 2 thun je bersama korang. but i can feel the friendship :)..

thnks sksj 01/02 :)

asliner said...

hehe..akn ku plan next reunion..just answer my call!hee..=)