UP TRAFFIC

Sunday, 29 August 2010

bertuahnya sye lahir pada bulan 12..hehe

salam semuanya..
bertemu kita kembali..hoho..
mengapa tajuk post kali ini begitue?
sbb..korang bacelah sendiri ye..
nilai sendiri..

Rahsia Tarikh Lahir mengikut Kaedah Sains Metafizik

p/s:specific untuk bulan 12 jer..=)

bnyk sebenarnye..
tpi sya mahu tulis sedikit shaje..
coz pkirkan kemungkinan bhwe akan ader orang kondem post ini..

DISEMBER

>sangat setia dan pemurah
>sangat aktif dalam permainan dan pergaulan
>bercita-cita tinggi
>suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi
>seronok di dampingi
>Pandai buat lawak dan berfikiran logik
>suka bercampur dengan orang
>cepat marah
>sikap kurang sabar dan tergesa-gesa
>tidak ego walaupun harga diri yang sngat tinggi
>bersifat patriotik

erm..
ekceli point yang terakhir lar saya nak focuskan..hehe

xkira lar sye lahir bulan 12 ker..
korang xlahir bulan 12 ker..
semua orang perlu ader SIFAT PATRIOTIK itu..
ade paham??

mesti lar mesti kan..
sbb nye,x rugi pun korang punya sifat yang jarang2 sekali ader dalam remaje sekarang..

tetapi..
sifat patriotik yang di maksudkan bukan hanye sekadar mengibarkan bendera JALUR GEMILANG shjer..

tetapi..
kenang kembali peristiwa2 sejarah Malaysia
peristiwa2 kearah mendapatkan kemerdekaan negara...

dan yang paling penting..
hargai kemerdekaan negara kite dengan mendoakn sentiasa yang kemerdekaan kita berkekalan dan negara Malaysia sentiasa aman dan harmoni dalam satu kelompok..insyaAllah.Amin~


SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN TEMA: 1 MALAYSIA MENJANA TRANSFORMASI

YA! MALAYSIA BOLEH! SAYA PUN BOLEH! ^_^

ape2 pun..
marilah same2 doakan kesejahteraan negara Malaysia

SALAM 1 MALAYSIA

MY NOTE: terpulang pde korang same ade mahu percaye pde ciri2 orang yang lahir pada bulan 12 tue..tapi mostly ciri2 tue kene dengan sye..tp sye anggap itu semua hanye satu KEBETULAN..

wassalam semua~

1 comment:

ira_yoshida said...

promote bln 12 nmpk...huhu