UP TRAFFIC

Saturday, 4 September 2010

memori yang hilang-part 1

salam..
ape kaba semua?
msti semua dah balik rye kan..
klu x hari jumaat hari tue..
msti hari rabu korang dah cabut nk blk kmpung...=)

biase lar tue..
sye memahami teknik2 korang...^_-

> cntoh2 banner

ok..
tjuk kali nie berkaitan dgn gambr di atas...
sye dah lupe cre nk wat banner utk diletakkan di header blog nie...
huhu...
sedey kot..
sia2 dulu msuk lab komputr utk blaja wat banner..
akhrnye lupe...T_T

jdik..
di sebabkn sye lupe cre nak wat banner tue..
header sye tue hanye handcraft dri sye yang sbgt sederhana..
erm..
xkisah lah..
janji ader header...
pnt kot on9 lame2 untuk reka header kat blog yang x seberape nie..

erm..
nnti sye akn cube korek2 blk kotak fikiran sye nie...
cube tgk klu2 ader sisa2 yang tertinggl dlm otak nie kan..ki3

ok lar..
w'salam..selamt berbuke!


p/s:korang2 msti pndai wat header kan?
cube kongsi2 ckit ilmu tue...hee...
'sharing is caring ok!"




3 comments:

nabilah_2908 said...

nk banner yg mcm mn..?

apa kata pergi ke google..thn serch banner maker..bnyk juga web2 kt situ..boleh try 1 by 1.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
LELAKI ITU

asliner said...

tenkiu kak nabilah...=)

NICK IRFAN said...

wah! buat banner ke? hmm... sy pun x pnh try lagi tp rmai org kata try buat guna photoscape....