UP TRAFFIC

Tuesday, 6 September 2011

layankan je..

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

walaupun musim perayaan tahun nie tidak berapa nak meriah..
tapi 'aku' rasa drama atau filem2 yang ditayangkan boleh tahanlah..

walaupun some of the movie pernah tengok..
diri dah kata layan kan..
nak buat macam mana..haha

lagi-lagi tengah cuti 2 minggu untuk musim perayaan nie..
mau nya tak terlentang duduk depan tv..

kalau ada mood..
letak kerepek kat sebelah..
kalau rasa nak rehat..
rehat sebentar bersama kit kat...
eh, rehat sebentar bersama kerepek bawang..(^_^")

tapi tabiat makan macam nie jangan di amalkan selalu..
tidak elok untuk kesihatan..(-__-)

kalau nak sangat makan depan tv..
apa kata makan secawan oat depan tv..
terBAEK!



sekian~


ASLINER KATE:
suke layan cite DIE HARD..memang die hard fan movie aksi. Walaupun ibu kata, cite tipu nie pun lina suka tengok, tapi hati kata layankan jer..(^_^)

notabawahsekali: esok ada 2 appointment dengan doc..(-___-)


4 comments:

aten punye gempaq gaban! said...

jumpe doktor gigi ke??nak ikut...gigi aq pon sakit gak.....

Prince Halilintar said...

prince raya ni pun tgk cite yg blum pernah tgk je lagi..klu dah tgk rase malas lak nak tgk lagi..melainkan cite tu best2..

nabilah_2908 said...

haha...nak try le nanti..tgk tv sambil makan oat.. :P

bagi akak la...yg cuma ada siaran tv free...

cerita2 kat tv tak bape best...bnyk sngt cerita2 lawak...tak bape gemar tgk cite2 mcm tu...paling terbaik pun..cite Nur Kasih..yang lain...hmmm....

dah la tahun ni tak byk jalan raya...boring je..huhu...

ILA HonEyBuNNy said...

aaahh raya ne banyak filem best kan...hehe

ramai juga xmeriah raya tahun neh..ehheh