UP TRAFFIC

Saturday, 31 March 2012

insiden ditampar

bismillahirahmanirahimm..
assalamualaikum..

semalam petang aku tengok match handball budak-budak sekolah menengah..
oke, kalau ada di antara pembaca yang nak cakap 'ape kes tengok budak2 kecik main handball'
i will definitely sue you..hehe!
mereka main sangat sangat sangat bagus okes..
kalah orang macam aku..(erk)
actually, dalam bnyak-banyak sukan, sukan handball lah yang aku tak pernah main..haha

mksudnye..
kalau aku lihat dari gaya permainan dyeorang..
dah macam professional kot..
perhaps, their training is everyday..
yang mana skill mereka akan di improve setiap hari..

tapi bukan tue semua yang aku nak cakap..
aku just nak sampaikan perasaan 'keterkejutkan beruk' melihat insiden yang amat menyakitkan dan menyentuh naluri perempuan aku..eceh..

sedang syok aku dan rakan-rakan tengok match..
tiba-tiba ada seorang 'mamat' yang merangkap cikgu nie MENAMPAR seorang pelajar perempuan tingkatan 1(if i not mistaken)..
gara-gara tak perform seperti apa yang 'mamat' tue expect..


wahai cikgu..
budak perempuan itu sangat naive kot..
senangnya hang tampar just because of the handball match?
semata-mata????????
sungguh aku sangat kecewa dengan insiden itu..(T_T)

kesian aku lihat budak perempuan tue dok tahan nangis, malu dan sakit..(-_-)

p/s: adik, bersabar ye dengan karenah cikgu adik yang pada hemat akak seorang yang panas baran tue..

ASLINER: yes, i did blame that teachers 100%. fullstop




6 comments:

aten punye gempaq gaban! said...

sangat tidak setuju dengan tindakan "MAMAT" tersebut!!!x baik kot buat cam tu.....kalau aq mungkin dah buat report kat polis....betul x???

syahira yusof said...

tampar??that is totally insane...gilo ape tampo anak org sbb bnde tu???grrr...if i was there,i would go and slap him instead,,but,,in my dream oni la,,haha..tp seyes,,gile.

fa-in said...

pulak..sukati nak tampar2 bukan salah besar kan. ish3

ILA HonEyBuNNy said...

sampai hati cikgu tu...

kesian adik tu..isk3...

asliner said...

aten: erm, report polis tak kot..
mungkin ngadu kat cikgu lain je..huhu

syie: tahu takpe syi..leh kutuk belakang je..depan kaku..hehe

Ati Masrif said...

nasib kak ati takde kat situ
kalau tak ...
cikgu tu akan dapat syarahan
percuma dan lama..ishh geramm!