UP TRAFFIC

Wednesday, 6 February 2013

stop it!

assalamualaikum..

*entri berganti dirikan aku*

ah, aku paling menyampah kalau dah start duduk depan laptop. keje tak buat. duduk tonton movie 26jam sehari. eh, kita ada 24 jam eh sehari? haha.

i feel like want to throw away the laptop. so, it will be no lappy. no more watching online movie. no more blog. no more things related to use laptop. hahaha.

tapi kalau aku baling laptop. kat mana nak buat thesis. da la wa tak start taip lagi. proposal 10 pages. omg. 

lina! wake up. start to fill back ur mind with works sementara kau tak keje. that's it!

ASLINER: feel bad with my lazy attitude. sigh (-___-")

5 comments:

syahira yusof said...

Wah.thesis edi. Yela..awak da final yearrr
Best yeaaa sy ade 1 and balf year to go.waaa

aten! said...

adakah dikau sudah start membuat proposal??aq x start pon lagi....hehe

asliner said...

syie: eh, awak dengan kita kan same2 masuk U. so i still got 1 and half year jugak lah..kite kene buat thesis for two semester woo. start sem baru nnt nie..

aten: mane ade dah buat. aku kemalasan yang amat sekarang nie..huhu

Nick Irfan said...

eh! nape ni? rilex2 jgn buang laptop tu... bgi je kt sy... haha

asliner said...

nick: hehe. tak tak jadi nak buang laptop. haha