UP TRAFFIC

Tuesday, 9 November 2010

angkara sabotaj or sekadar kebetulan

salam semua..

erm..
ekceli sdng menguatkan diri utk menulis sedikit kte2 kat blog nie..
walaupun esk start paper 1st..ki3

erm..
xkisah lar..
yg penting on9 kjp jer..
x lame pun..^_-

hari ini dah merupakan hari yg kedua blackout kat kolej sye nie..?
erm..?
adakah angkara S.A.B.O.T.A.J atau K.E.B.E.T.U.L.A..N..?

jeng3..ha6

ceh..
nk wat suspen pulak cik blogger nie..
keh3

ekceli..
xder kene mngena dengan sabotaj pun..
sje gatal tngn kat blog nie...
nnti xpsl2 kene blacklist dgn warge UTM nnti..lalalala~

sbnrnye x tau knpe kat kolej kami sjk akhr2 nie asyk blackout..
erm..
kdng2 belah mlm pun blackout..
mule lar penghuni2 blok rse kepanasan..



huhu..(PERINGATAN: panas lagi api nerake..-_-)

erm..
ape2 pun..
nsib baik lar blackout skjp2..
pling lame pun dlm setengah jam klu x silap..
klu gelap mlm..
xdtp nk study..
dugaan buat yang nk exam mnggu nie..

terjemahan:
TABAH NALURI: terime ujian ketiadaan elektrik sekejap..
KREATIF BERFIKIR: anda sebenarnye masih ader lilin yang boleh digunakan utk
sementara waktu kerana..insyaAllah blackout hnye sekejap
TEGAS BERTINDAK: klu bijak..anda wat laporan mengenai ketiadaan elektrik..JGN hanye dduk diam dan mengeluh kerane tiada elektrik..sdngkan anda x ambil ape2 tindakan..bagaimana? 'tepuk dada tnye sendiri'

xpe2..
moga2 dipermudahkan segalanya oleh DIA..

itu shje yg nk kongsikan utk hari ini..utk pgi hari ini..hehe

p/s: credits to mr google..sbb bgi peluang kat sye upload gmbr2 utk di msukkn dlm entri kali ini...ngeh3

BICARE SYE: bgi sye..better blackout-means ketiadaan elektrik walaupun seketika dari TIADA AIR untuk seketika..sbb klu xder elektrik..still leh gune lilin..tpi klu xder AIR..erm..rse xbleh kot..-_-. ape pulak pendapat korang..?? ^_^


6 comments:

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

maybe KEBETULAN jer tu..tunggu jer la, maybe pihak pengurusan asrama or TNB tgh betulkan sambungan kat mana2...skrg ni musim tengkujuh, biasanya akan kerap berlaku litar pintas or lebihan arus yg buatkan suis kat main-switch box OFF secara automatik, kat mana2 pencawang..

ni semua utk keselamatan dan kebaikan pengguna dlm jangkamasa panjang..esok2 pun nak guna elektrik lg kan?? so, sabar la dulu...esok2 insyaallah akan ada la balik bekalan elektrik tu...saya keje n study bidang elektrikal, so tau jugak laa...

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.


regards,
BLADE EDGE

Un Phat Lee said...

gua dulu duduk asrama enam bulan black out.perrh.tabah sioot gua.haha

nabilah_2908 said...

hmm...betul tu..lebih baik xde elektrik dari tkde air...mmg susah kan..? :)

itu semua duggan masa nk xm...biasa la tu..hehe..

pape pun wish u best of luck..!!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
APA KATA HATI GIVEAWAY

NICK IRFAN said...

rasanya angkara org bunian agaknya? hehehe

ira-yoshida said...

btol2! sgt setuju..klw takde air, mmg rasa tak best...

asliner said...

blade edge: tau xpe..
ok..akn sye singgah nnti..insyaALLAH

un phat lee:wah hebat! caya lar der..=)

kak nabilah:tau xpe..dugaan2..thanx kak nabilah

nick irfan:nick suke merepek!=p

ira:bukan x best..mmg xboleh! hehe