UP TRAFFIC

Thursday, 3 November 2011

back to home!

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

ya..
perkara yang aku paling suka bila aku balik rumah ialah..
kerana ada makanan..hihi

balik je..
mesti ibu suruh pergi makan dulu..(dah semestinya kan lah!)
lepas tue..
ibu kata..
"lina, dekat dalam ice box tue ade betik, makanlah!)

hoy!
my fav tue..
i like2..

ya..
senang cerita..
memang balik rumah ada makanan lah..hehe!

parents LOVE us more than they LOVE themselves
so, LOVE them more than we love ourselves!

ASLINER: i'm coming home..coming home..tell the world that i coming home..(^_^)

9 comments:

fA!Z said...

nak betik sikit boleh?

aliesha kirana said...

xsabar la tu eh. heheeh..slmt balik umah dan selamat makan! hihihhi

RinsyaRyc said...

balik rumah memang best.. egegege..


<----3 minggu lagi~

Juliet_iRa~" said...

best kan blk umah..:D

sentiasa ada mknn..;p

kalo kat ostel, berlapar la..haha

Prince Halilintar said...

sonok betul die balik rumah ye..hehe

nabilah_2908 said...

hmm...dah lama tak rasa special mcm ni..huhu...

sekarang ni....balik2 umh je tuju dapur...kalau lauk sedap makan banyk..kalau tak sedap pun..makan gak...:)

yer la nak kena jaga hati juga...penat2 masak tkde org makan.... :)

ILA HonEyBuNNy said...

ya betul tu...

bestkan bila balik rumah..macam2 ada leh makan....tapi lau ila balik uia..xdpt makan macam d umah..sob3..

asliner said...

faiz: sekali makan dah abes lah..=)

AK: mestilah kak..hehe

rin: kan? tau takpe..

ira: erm, kite kat hostel pun banyak makan lah jugak..bab2 makan nie jangan sekat..hihi

prince: mestilah prince, mana mngkin tak seronok..=)

kak nabilah: itulah, dulu akk rase mase time belajar lah kan..dah keje nie dah duduk dekat rumah..hari2 balik rumah..hehe

ila: biaselah tue ila, sebab nak jimat duit, makan pun kene sekat..huhu

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu