UP TRAFFIC

Friday, 21 June 2013

A website to look for :)

assalamualaikum..
hai geng :)


bukan entri yang panjang aku nak buat malam nie. aku nak kongsikan satu link untuk pembaca yang suka baca komik. tapi sekarang kan trend baca komik online. jarang dah aku lihat orang sanggup beli komik untuk baca.

dulu aku suka baca komik conan. semua part aku kumpul. tapi sejak rumah aku banjir dan komik-komik aku kene air sampai kembang. sebahagian besar kene buang. start dari situ aku dah malas nak beli. so,aku pun beralih lah kepada bacaaan yang lebih bersifat kewanitaan. bersifat misteri. berisikan pengetahuan am. dah lebih kepada ilmiah. :)

tapi kalau aku pergi kedai buku. dan nampak komik conan tue. aku still tengok dan belek kejap lah komik tue. hihi. orang kata nak lepas gian. :)

oklah. aku nak terus bagi link untuk peminat komik online.

Click SINI

enjoy.i know you will love it.definitely.=)

notakecik: baca tau komik nie. best. hehe.

7 comments:

Mizz Aiza said...

dah lama akak tak membaca komik.. kalau sebelum ni akak selalu pinjam baca yang anak saudara akak beli.. senangkan sekarang dah tak payah beli, online je dah boleh baca komik..

Mysara Ab Rahman said...

wah komik on9 pn ada gk ek? mai ada sorg kwn yg mmg minat komik smpi almari dye dh xmuat menampung

Anonymous said...

nisa_misran-gler lina,,part leher pusing,tkejot+freze kjap,,hehe,,,
kite pon baru jmpe lwk kampus online,,dlu xpenah cri,bli buku je,,skrg,xyah da,,hehe

Aida Ismail said...

Terus baca. Terkejut tetibe kuar muka hantu. Hohoho. Tapi susah nak search & explore. Sebab bahasa Korea. Huhu.

asliner said...

kak aiza: sila lah tgk website to kak. ade kejutan sikit. haha :)

mai: biasalah tue mai.kalau dah namenye peminat tegar komik.mmg penuhlah almari dengan komik :)

asliner said...

nisah: kan? kite menjerit n freeze sekejap sbb terkejut. hehe. ape link lawak kampus nisah?

aida: motif kite nak tnjuk komik part yang kite bagi link tue je. sbb tue macam the only one yang ade subtitle bi. yang lain dalam korea kan..huhu

Cik Yaya said...

dulu suke bce komik..
sekrng jrng da.. =D