UP TRAFFIC

Sunday, 20 January 2013

kawan

assalamualaikum..

kawan ibarat keluarga kedua. kalau ada kawan, kita gembira. kalau takda kawan kita sedih. tapi boleh jadi jugak ada kawan kita jadi sedih. eh,bukan tue yang aku nak cakap sebenarnya. haha

kalau cakap pasal kawan. aku ramai je kawan. disebabkan ramainya kawan aku, jadi aku memang fail bab-bab membahagikan masa dengan kawan-kawan. kadang-kadang aku terlebihkan kawan yang sebelah sini. kadang-kadang terlebihkan kawan yang sebelah sana. haish. kalaulah aku boleh belahkan 18 bahagian diri aku dekat 18 rakan kan senang. semua adil.

maik aih. cakap pasal adil, macam adil nak kene bagi kasih sayang antara suami kepada isteri pulak. hihi.

tidak. aku hanya kesal dengan sikap aku sendiri yang kadang-kala tidak menghargai kawan. aku rasa serba salah bila ada rakan aku yang kecik hati dengan sikap aku. tapi aku tak tahu macam mana nak atasi masalah ini. aku harap mereka paham.

notadarihatiyangikhlas: kawan-kawan yang pernah terasa dengan aku, aku mohon ampun dan maaf. itu kelemahan aku dan kekhilafan aku.


1 comment:

aten! said...

semua yg berlaku dlm hidup kita akan dan kena adil...sedangkan gigi geraham aq yg baru tumbuh pon adil jugak...kat kanan n kiri...hehe