UP TRAFFIC

Monday, 28 January 2013

kembali

assalamualaikum..

yeay..yeay..hari ini saya berjaya mengupdate blog saya. haha. padahal duduk rumah 5 hari kot. ape masalahnya nak update blog?

ok.saya mengaku. kalau dah duduk rumah,memang melayari internet (amboi ayat formal kaww) bukan lagi menjadi pilihan saya. pilihan saya ialah menonton tv. menonton tv. menonton tv dan menonton tv. al maklumlah, duduk kolej nak membaca suratkhabar secara manual pun susah, apatah lagi nak menonton tv di kolej. lagi macam hareemm..haha

jadi, masa yang terluang memang saya akan habiskan menonton tv. especially Merlin season 5 yang memang terang lagi bersuluh wa tak dapat tengoklah. Nasib baiklah astro adalah siaran berbayar yang berulang-ulang tayangan cerita. memang lincah majidlah capai remote untuk buka channel 702.haha. hah,sebelum buat fitnah, saya nak cakap dulu. bukanlah keje saya nak duduk depan tv 24jam. solat masih dilakukan,kerja-kerja rumah masih berjalan.

matlamat saya balik rumah dah capai. apa yang nak disettlekan di rumah pun dah capai. tetapi matlamat nak duduk bilik aku masih tak kesampaian. takda kunci bilik sendiri setelah dihantar ke pejabat sebelum balik kampung. alamatnya memang kene menumpang dekat bilik kawanlah kan. sigh~

apepun.matlamat tidak menghalalkan cara, dan sambal tumis tak boleh makan dengan soto. eh,macam pelik je pepatah nie pepatung.

ok2. sampai disini entrinya.

sekian~

ASLINER: I wish i can golek-golek atas katil sendiri lah kan. tapi dah menumpang bilik orang,maknanya kene duduk sopan.haha

eh,dengan siape nie?
for next entri please~haha

3 comments:

syahira yusof said...

Haha..ur brother?along ke. Angah.hehe

shazrina said...

yang paling nikmat ialah berada di rumah sendiri ..yeay ...

Nick Irfan said...

eh! dgn sapa tu? bf ke? hehehehehe