UP TRAFFIC

Monday, 21 January 2013

uji kualiti mata anda

assalamualaikum..

cuba lihat gambar di bawah ini. perhatikan apa yang anda nampak? teliti dengan betul gambar ini. perhatikan dan beritahu apa yang anda rasa.


click untuk tumbesaran yang sempurna

rasa sakit mata tak bila lihat gambar ini?

kalau rasa sakit mata,maksudnya anda seorang pesakit rabun jauh.
kalau rasa biasa, tak sakit mata pun, maksudnya anda pesakit rabun dekat.

kalau rasa sakit mata,tak rasa sakit, dan mungkin rasa sakit hati. maksudnya aku tipu je..hihi

notakecil: aku bab mengarut dalam blog memang terer! hihi




3 comments:

mira_nas said...

heee.. saja eh as ni. akak pun pelik awat tak sakit mata pun.. huhu

Nick Irfan said...

sy tgk sekejab x sakit mata lama2 tgk sakit la jgk... pening tgk bertompok2..

asliner said...

kak mira: hehe,saje je kak. kalau mood dah kelaut,alamatnye bende mengarutlah kite letak kat entri nie..hehe

nick: hah nick,maksudnye rabun tue..haha