UP TRAFFIC

Saturday, 12 January 2013

mengharapkan keajaiban

assalamualaikum..

berat betul ujian sem nie. soalan senang bhai. fuh. sampai berpeluh-peluh nak jawab.

tapi kelihatan paper untuk second akhir nie benar-benar membuatkan ramai pelajar keluar awal. yelah kan,senang gila. sampai tak mahu duduk dalam dewan exam lama-lama. haha

aku pun keluar awal. dah aku tengok ramai yang kuar awal, macam tak syok pulak kalau tak join. LOL.

erm,yang penting. aku memang tawakal dengan paper semalam. bukan paper semalam je, semua paper sem ini memang aku tawakal sebenar-benar tawakal. tak tahu keputusannya macam mana nanti. kalau nak kata aku fikir A memang semua orang nak A.tapi...erm.

memandangkan straight 3 paper. jadi petang semalam haruslah keluar dengan rakan untuk release tension.hee.

sekian~

notabawahsekali: teringat-ingat mee radna yang aku order semalam..sedap gila.

3 comments:

aten! said...

sem ni mmg ramai keluar awal kan..lagi2 dak2 utm KL...peh!
insyaAllah result kite semua ok...doa bnyk2~

Nick Irfan said...

hrp2 awk dpt keputusan yg cemerlang nnt... amin... eh! subjek apa tu?

mira_nas said...

huhu.. all the best ok.. kalau dah usaha, mesti Allah bagi yang terbaik~