UP TRAFFIC

Friday, 10 May 2013

Happy 56 ayah! :)

assalamualaikum..:)

yesterday.was my father's birthday. aku ingat. tapi was-was. jadi aku mengambil pendekatan nak wish besday ayah aku belah malam. tapi tak sempat sampai malam,ayah aku dah bagi mesej dulu.

"sedehnya tak dapat potong kek hari nie"

halamak. ayah aku dah mesej dulu weyh. jadi dengan kadar segera aku terus reply and wish his besday with some doa dalam text..so ayah, 
HAPPY BELATED BIRTHDAY YANG KE-56.
SEMOGA DI PANJANGKAN LAGI UMURNYA.
DAN DI MURAHKAN REZEKI BUAT KAMI SEKELUARGA. 

Ayah aku nie muka nampak jambu. sebab cerah.

nampak muda tak mereka berdua nie.hihi.rahsianya,kene sentiasa senyum.
di tambah lagi setelah pakai spek trend sekarang.macam zarul umbrella pakai tue.lagi lah nampak muda.mihmih. anak-anak dia (abang-abang aku) tegur muka ayah aku nampak muda woo pakai spek tue.kembang setamanlah ayah den..he..he..he. :)


bapak hensem,anak perempuannya cantik.suka hati aku tuka peribahasa.haha.dekat rumah, aku dan ayah aku punya minat yang sama,iaitu suka makan ikan. yeay! dan suka tuka channel tv dengan kadar laju.haha.


agak-agak saya ikut muka siapa? hehe

ok, bui bui. :)

ASLINER: ambik masa satu hari lebih nak siapkan entri nie. punyalah sibuk. huhu

4 comments:

Mr.Blacksweet said...

Salam hari lahir gak utk ayah anda. Ayah anda muda stahun drpd ayah aku beb. hahaha... (^_^)
"smoga hidupnya sntiasa diringi nikmat & rahmat Allah bsama restu & redhaNya. Insya Allah..."

Mizz Aiza said...

happy belated birthday juga untuk ayah lina.. semoga dipanjangkan umur&diberkati Allah swt selalu.. muda lagi ayahnya.. akak rasa muka lina ada iras muka ayah lina..

Cik Yaya said...

salam..
hepi belated bufday jg buat ayh cik as ye..=)

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat ah as ye :)

ikut muka ayah kot