UP TRAFFIC

Friday, 24 May 2013

When I Was Your Man- Versi comel :)

assalamualaikum..:)

ok, sape suka Bruno Mars? sila angkat tangan laju-laju..hehe. i do like him too. but not a big fan of him lah. cuma sekadar minat lagu-lagu dia yang awesome pada aku. yang menangkap pada telinga aku je aku suka. contohnya, aku bet ramai lah suka lagu Grenade tue. tapi aku tak suka lagu tue. sebab melodi dia tak menangkap dekat telinga aku. 

and the latest, lagu when i was your man. lagu nie mula-mula tak best pun pada aku. tapi ada satu time tue aku bukak dekat you tube tgk official video die. sambil tengok lirik lagu. ok, aku dah cair dekat situ. feeling gila Bruno nyanyi lagu tue kan. jadi aku pun mula jatuh cinta pada lagu nie.

tapi aku lagi jatuh cinta pada budak kecik nie. lagi 'terselah' emosi budak kecik nie time die nyanyi lagu When I Was Your Man nie..hihi. aku yakin siapa yang tengok mesti jatuh hati dekat budak kecik nie. sweet gila budak nie. jadi,silah layan. :)

video
comel tak budak nie?
kecik2 dah pandai nyanyi dan feeling lagu.hik2.

oklah, itu je nak share.
bui..bui..:)

ASLINER: aku banyak kali tengok video nie.sebab lawak tengok Kai nie nyanyi.. :)



5 comments:

Mr.Blacksweet said...

Bdk ni comel sbb kecik molek mcm aku kann...!!! hehe (^_^)

Maicher said...

aa Mai tengok gak vid ni. Kai cute sangat!! :DD

SI MILLY'S said...

Gila ah comel! Feeling habis budak ni :)

asliner said...

mrblackweet: erm, kau layaklah dikataakan comel sebab kau berbadan kecik :P

asliner said...

Mai: kan2..Kai sangat cute. :)

kak milly: mestilah comel kak. sebab tue kite letak video die kat sini..hihi