UP TRAFFIC

Sunday, 12 May 2013

I wish, i can have touch screen LCD computer..haha

assalamualaikum :)

this is how i do my work for today.i made all my works (microsoft word file) in minimize form. sebabnya aku kene buat 3 kerja dalam satu masa. di sebabkan aku hanya guna netbook hijau yang comel nie, lagilah terhad kerja-kerja aku sebab space nya kecik je kan.

sekejap minimize.sekejap maximize kan balik.

aku rasa macam nak ada dua laptop je kan dekat meja nie.haha. tapi kalau ada dua laptop pun tak gune la kan. sebab i only have two hands je kan. :)

tak dua laptop pun, aku nak satu laptop yang berbentu LCD. pastu touch screen punya. yang macam tony stark punya tue. kalau ada kemudahan tue, memang tak payah nak minimize bagai kan. kha3x. ok, kau sudah merepek lina. booo.

ihsan google

kalau lah kemudahan nya macam nie. 5 kerja dalam satu masa pun aku sanggup buat. LOL. whatever it is,stay strong,stay cool, and believe you can finish it.oyeh! :)

ok bai.

ASLINER: ini kes pengaruh filem luar negara kuat sangat..haha (-_-")

8 comments:

Mizz Aiza said...

imaginasi tinggi juga ya lina ni.. hehe.. tapi akak tengok banyak penciptaan sekarang ni asalnya bermula dari imaginasi yang akhirnya menjadi realiti dan dipatenkan..

Mr.Blacksweet said...

x slh berimaginasi tp jgn tlampau mcm hamba2 Allah yg anda cite psl hantu tu. naik kejang satu badan aku gelak... kah3 (^_^)

aten! said...

Wahh...busy betul nmpknya ko lina...uhuhu...

Lisa Sheila said...

Hee.. Kang xcukup tangan lak wat keje.. :)

Cik Yaya said...

hehe..
yaya slau buat cmtu..
tu la kan..la u la ade..huuuu

asliner said...

kak aiza: tup kak,kadang2 satu produk tue terhasil bedasarkan imaginasi pencipta produk tue..:)

mrblacksweet: kenape kau ingat aku pun berimaginasi..huhu. nie entri luahan disebabkan tekanan kerja..hehe

asliner said...

aten: semua orang busy aten..tapi kalau ko tak busy, mksudnye kau dah siap bnyk keje..untunglah..:)

yaya: yeay! kite same lah..hihi

asliner said...

kak lisa: itulah kak..kalau ade 2 laptop pun bukan ade 4 tangan untuk buat kan..haha