UP TRAFFIC

Saturday, 26 March 2011

cerita hari ini..^_^

bismillahirahmanirrahim..
assalamualaikum..

ok...
hari ini adalah hari ahad sudah..

esok ada presentation..
wallauweyh!

tajuk presentation ialah Islam Hadhari..
tak macam perlukan pemahaman yang tinggi kan..
macam ada bayang2 untuk ditanya...ahaha..

so, what should i do?
so malam ini..misi berkurung diri dalam bilik untuk 5jam...
eceh!
dah macam time berkurung untuk study pulak..
ahaha..=P

yang penting jangan mengeluh ye..=)
hadapi ini dengan tenang okeh! (^_^)

baru lepas bersama-sama menganjurkan festexplorace..
banyak2 checkpoint..
eden n aida jer yang checkpoint nyer dalam bilik beraircond..

yang lain dibawah panas terik mentari..hee..

beraircond sekalipun..
checpoint ini membuatkan urusetia agak kelam kabut ok..
fuh..
jenuh jugak melayan karenah mereka2..
disamping berselang-selikan 'kebingitan' suara2 mereka yang berkareoke..

xpe2..
yang penting tugas kami sudah selesai..
having fun so much!

tapi untuk esok jer..
majlis penutup..


hope berjalan dengan lancar..
insyaAllah...
amin~

BICARA SYE: te3ah tunggu abes rehearsal..(T_T)

3 comments:

aten punye gempaq gaban! said...

rasa mcm malas pulak nak kelas sok coz ko present...hehe~

Prince Halilintar said...

semoga presentation berjalan seperti yg dirancang..insyaallah =)

asliner said...

aten: ahaha..gile jahat statement kau..tapi ak tau kau hanya bergurau..oyeh! =)

prince:yup..dah lepas pun presentationnye..hehe