UP TRAFFIC

Sunday, 6 March 2011

sabar jelah..(@_@)

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

ok..
hari ini serba ringkas..
dan entri kali ini mahu menanya korang2..
adakah mengambil gambar di supermarket merupakan satu kesalahan?

sebab tadi..
masa kami pergi ke jusco..
dan ke gerai cool blog...
saje2 mengeluarkan kamera telefon untuk mengambil gambar kami..

ada lah seorang pekerja disitu berkata:
"maaf kak..kat sini tak boleh nak ambik gambar"

kami pun tanye balik:
"eh..betul ke?"

dia menjawab kembali:
"betullah..saya(sambil menunjuk ke name tag dia ASSISTANT SECURITY)"

dalam hati sebenarnye nak kata..
"ada kami kisah"...hehe

tapi dia menjawab kembali:
"betul nie..takkan saya nak tipu"

ok..
time itu benar2 menSPOILT mood kami..
sabar je lah..
ok..
itu sahaja nak beritahu..hehe

BICARE SYE: penat hari ini..(-__-)



4 comments:

NICK IRFAN said...

huh! sy pnh tangkap gambar kay tesco xde plak ape2...

nabilah_2908 said...

yg sebetulnya mmg tk boleh ke..?

akk pun...selalu tertanya2..boleh ke tidak ambil2 gambar ni...kalau ramai2 org..akk snap curi2..huhu...

jom ke APA KATA HATI pulak,
NASI GORENG SABAR

Prince Halilintar said...

prince rase mgkn die ingat asliner nak copy design barang2 kat situ kot..fikir yg positif..hehe

Anonymous said...

ni post entri ni dekat cafe kdse nih, dekat gerai mama wan kan. hahaha..