UP TRAFFIC

Wednesday, 23 March 2011

terkejut beruk den..(-_-)

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum...

kabare?
hehe..

woo..
nak cite pengalaman hari ini..
macam biasa..
what i did just now does not fit with what i expected..

presentationku..!
tidak seperti ape yang 'aku' harapkan
ape yang dirancang dan di latih untuk beberapa malam tidak sama dengan ape yang ''aku' present tadi..
whoa!
macam nak sepak diri sendiri je kan? haha

erm..
sama ada terlalu nervous atau terlalu confident boleh buat presentation dengan baik..hahaha..

moral of the storu: konfident sangat pun tak elok..
jangan nervous sangat jugak..
cool jer..
chill okeh! (^_^)

BICARA SYE:sebelum present jugak jangan lupe pkirkan risiko2 yang mungkin 'at sedden' berlaku..peace! =)


4 comments:

Prince Halilintar said...

xpe mgkn kite akan jadikan pengalaman tu sbg batu loncatan utk beri yg terbaik lagi dimase akan datang..

aten punye gempaq gaban! said...

presentation tna lah yg paling mencabar sekali kan...hehehehe~

syahira yusof said...

kiter pown...

asliner said...

syiero: hehe

aten: tau xpe weyh..dengan diterjah soalan yang not supposed to ask us

prince: yup..my precious experience..i'll keep it..=)