UP TRAFFIC

Wednesday, 5 October 2011

habis sudah...

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

akhirnya...
lepas jugak test law tadi..

bayangkan..
kita perlu faham Akta Kerja 1955..
dan juga kene menghafalnya at the same time..

faham sendirilah kalau bab menghafal undang-undang nie..
kene ingat setiap seksyen..
ibaratnya..
jangan pecah perut..
biar pecah kepala(peribahasa sendiri)..

kalau lihat pada gelagat kami..
jangan cakaplah..
gelagat kami dah macam nak ambik exam akhir subjek undang-undang pulak..
padahal baru nak test JE KOT..haha

tapi, seriously..
lega..
syukur alhamdulillah dah lepas..

markah untuk test nie tak tahulah kan..
"ntah berapelah yang aku dapat untuk test nie"-monolog

habis~

ASLINER: sesiapa yang dah bekerja tue boleh lah rujuk saya mengenai Akta Kerja 1955...keh3
berangan hoi! (-____-")

7 comments:

nabilah_2908 said...

tak boleh bawa buku akta masuk exam ke..? :)

Prince Halilintar said...

insyaallah boleh pass nanti test tu...doa dan tawakal je la ye..

aliesha kirana said...

wah! smpai kene hafal akta kerjaaa.. adik amik kos apa eh? hehe. HR management ke?

RinsyaRyc said...

best nya dah lepas... *jeles.. hahaha

Ati Masrif said...

salam dik,

baru kak ati tahu adik ambil
subject apa...law...susah juga ye :)

asliner said...

kak nabilah: mane boleh kak, nie close test..bukan open book test..huhu

prince: mudah-mudahan..dah usaha kan..tawakal je lah..=)

asliner said...

AK: ambik kos HRD kak..best..hehe

rin: bestkan..dah lepas test..hehe