UP TRAFFIC

Sunday, 7 August 2011

senyum-tak perlu kata apa-apa

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

smile!



"CUBA senyum apabila berada dalam keadaan tertekan.
Senyumlah dihadapan cermin dan lihatlah diri anda yang sedang tersenyum.
Ia mampu menenangkan fikiran dan hati"

PERCAYA ATAU TIDAK?

TIDAK PERCAYA?

PERCAYAKANLAH! (^_^")


BICARA SYE: Start kerja pagi-pagi dah mule TERsengih-sengih macam kerang busuk sebab saya follow SINAR PAGI! awesome!


5 comments:

nabilah_2908 said...

adakalanya bila tgk tension...nk senyum pun leh lupa... ;)

Prince Halilintar said...

susah jgk tu..sbb selalunya akan muram..tapi akan diusahakan jgk.hehe

Prince Halilintar said...

senyum seindah suria....tibe2 nk bernasyid plak kan..hehee

ira-yoshida said...

senyum gak awet muda.. kan?

asliner said...

kak nabilah: haah ek, bile perasaan stress menguasai diri,kadang2 boleh buat diri kita tak tersenyum..huhu

prince: ea eh, prince jenis yang bermuram ke? tak kan, gaya penulisan prince menggambarkan prince seorang yang happy go lucky. mudah-mudahan..^^

ira: yup..tepat sekali..hehe