UP TRAFFIC

Thursday, 12 May 2011

berpenghuni, tetapi seolah-olah berhantu..

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

blog cik asliner nie..
nama je update tiap-tiap hari..
tapi macam tak rupa update..
tengok sini..



CASE 1:


rujuk pada tanda arrow itu..
current mood sekarang bukan study ye..
current mood sekarang adalah sedang happy duduk dekat rumah..
goyang kaki masa tengok movie..
rase malas nak makan..-pelik dah nie?
rase nak kemas rumah habis-habisan..
rase nak pergi jog tiap2 hari..-tapi tak kesampaian..(^_^")


CASE 2:


blog 1001 KISAH itu adalah kepunyaan incik nick irfan
beberapa bulan yang lepas..
incik nick telah menukar nama blog dia sebagai MY NAME IS NOBODY..
tahu memang tahu..
selalu komen lagi kat blog dia..
tapi kat blog list masih tak update!
ape nak jadi lah cik asliner ini..(^_^")

CASE 3:


hah!
arrow yang ditujukan merujuk kepada blog cik aten
kes nya sama dengan kes incik nick tadi..
dah tuka nama blog..
tapi saya masih tak update dalam blog list sama..hehe


CASE 4:



ok..
arrow yang seterusnya merujuk kepada blog encik faiz..
kelihatan dekat situ menunjukkan encik faiz tidak update sudah sebulan lebih..
eh, mana mungkin..?
dia nie suka update blog kot..
mana mungkin dia dah tak update sampai sebulan..
pelik2..
korek punya korek cerita..
baru tahu dari kawannya(merangkap cik gula hatinya..=)) mengatakan dia sudah tukar dari blogger ke wordpress..
dah lama gak tahu pasal pertukaran tu..
tapi masalahnya dekat sini ialah..
saya masih tak update lagi dekat bloglist..=)


CASE 5:



blog hlovate ini adalah kepunyaan rakan baik saya iaitu syahira aka syie..=)
ini lagi dahsyat kesnya..
syi siap tukar nama blog..
tukar URL blog..
tukar layout..
background..
dari tak boleh komen kepada boleh komen..
tapi masalahnya disini ialah saya masih tak update bloglist..!
itu sahaja! (^_^")


ini semua gara2 bloglist..

"kalau aku boleh putarkan masa ke masa dulu-dulu..
aku nak cari sapa yang wujudkan sistem bloglist ini..
aku nak tonyoh2 dia..
sebab gara2 kewujudan bloglist ini..
blog aku jadi macam tak berpenghuni!"
(erk! boleh pulak macam tue..hehe)


apa2 pun..
selepas ini cik asliner akan update semua bloglist ye..
bile?
tengok keadaan cuaca..
kalau siang esok tidak hujan..(erk,ade kene mengena ke?)
saya update esok..
insyaAllah..hee
dah pemalaslah katekan..hehe

sekian sahaja~ (^_^)


BICARA SYE: hidup ke tak blog nie ek? haish..(-___-)


5 comments:

Miss Tira said...

Ada blog kena laa update. Jangalah sampai seminggu sekali baru update. Idea ada dimana-mana tinggalk kita nak olahkan sahaja idea tu..

P/s: Tira datang dari blog Cik Nabilah. Blog Tira setting untuk browser Google. Kalau dilayari guna Firefox cbox akan beralih posisi lebih kebawah..

nabilah_2908 said...

hlovate...? penulis novel tu kan..? kawan kamu..? wah...best nya...... ;)

Prince Halilintar said...

dun give up asliner..wpon prince sendiri xsemangat sbb byk komen dan entri yg nk post hilang..

syahira yusof said...

haha..lina segan sy..sori ta gtau sy tukar setting semua..hehe

syahira yusof said...

nabilah..maaf,...bukan..hlovate tu just name novel fevret sy..bukan sy penulis ye..hehe