UP TRAFFIC

Wednesday, 11 May 2011

persamaan?

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

sebelum masa royale wedding prince william tue..
ade sedikit ura-ura mengatakan yang kate adalah pasangan paling serasi dengan william..

kenapa dikatakan begitu adalah disebabkan cara lambaian yang sama ketika bertemu dengan orang luar..

cuba tengok di bawah..


see..
sama kan?

takkan lah dieorang merancang untuk membuat lambaian yang serentak lagi sama kan bentuknya..
for sure mestilah kebetulan yang secara tidak langsung menunjukkan keserasian mereka berdua..

erm..
cuba tengok gambar kat bawah nie..
ada persamaan tak?


ada gaya royal tak..wakaka!

nasib baik kami berdua perempuan..
kalau seorang perempuan..
seorang lagi lelaki..
mau nya tak jadi gosip..haha

disebelah saya itu adalah rumate saya..
adakah saya dan dia serasi?
sudah tentulah tidak..(^_^")

dalam sehari tue kalau tak bertekak memang tak sah hidup!
'ujian' keserasian kami pun mengatakan kami kurang serasi..(-__-")

tapi setakat nie tidak ada pergaduhan besar..
kecik hati tue biasalah..
tapi masing2 mintak maaf..=)

eh..
rindu kat rumate ke kita nie? (^_^)


BICARA SYE: thanx for reading this entri..=)





3 comments:

Prince Halilintar said...

ade..ade..persamaannya suke senyum =) hehee

nabilah_2908 said...

tidakan secara serentak... :)

serasai la ni...gaduh2 tu...biasa lah... ;)

aten punye gempaq gaban! said...

kak lina rindu cik fana kew???hehe~