UP TRAFFIC

Thursday, 26 May 2011

teringin nak cuba yang ini..

bismillahirahmanirahim..
asssalamualaikum..

tau tak game kat genting yang nama space shot tue..


gile ke nak naik bende nie?



"aku dah kata dah, jangan naik bende nie lah gile!"


space shot nie memang penah saya try..
tapi itu dulu-dulu lah..
memang berani mati time nak try tue..
sebab abang pertama saya pernah cakap..

"lina trylah naik..
abang memang taubatlah naik sekali..
tak nak naik lagi..hahaha"

macam extreme gile je dengar kan?
tapi masa tue memang hormon adrenaline memang push up habis..
lantak lah ape nak jadi lepas tue kan..hihi

sekali naik..
mak aih..
masa bende tue turun bawah..
tak macam jantung tertinggal kat ataslah kan..
itulah..
cakap besar lagi!
serve your rights! (-___-")

ladies negro yang naik space shot nie pun lepas game tue dah abes..
siap menangis..

saya tidak menangis..
kire kental lah kan? ahaha

dah2..
cukup..
sebenarnya nak cakap yang saya teringin nak cuba bungee jump!



tell the world that i can fly! (^_^)


oh yeah!


nak try weyh!

BICARA SYE: tetibe meroyan..hua2 (^_^")

4 comments:

aten punye gempaq gaban! said...

best nye ko penah naik benda tue....nak try naik gak lah....huhu~

nabilah_2908 said...

akak tk pernh try...kecut jer rasa..hehehe...

kalau ada kemahuan nk try..apa tunggu lagi..try la....baru puas... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
KUALA LINGGI - PART 1

SyafzMagz.com said...

wah! semua benda ni berada kat tempat tinggi...tak berani...gayat.. :(
berada kat tingkat tiga pun dah gayat, inikan pula nak cuba ni...tapi kalau roller coaster, ok kot... :)

SyafzMagz.com

asliner said...

aten: best giler! +)

kak nabilah: huhu..memang teringin sangat..tapi kat malaysia nie ade ke bungee jump? hehe

syafzmags: roller coaster? i like..=)