UP TRAFFIC

Sunday, 17 March 2013

sayang

assalamualaikum...

wa memang one of you tubers.
tapi biasanya aku tak pernah nak buka lagu2 parodi kat dalam you tube.video lagu atau video menari lagi aku jarang-jarang buka kalau bukak laman web you tube.senang cite aku kenal psy-gangnam style tue, tapi aku tak pernah rasa nak tengok video gangnam style die tue. itu semua poyoo. haha

tapi, ada member aku bagi lagu parodi mr bie nie. aku tak teruja pun mula2. tapi bila aku amati lirik die. owkey fine. aku suka lirik dia. haha

so, sile layan.


 ok bai.

ASLINER: kalau siapa yang dah pernah tengok video nie, sila abaikan. =)

3 comments:

Mohd Ridzwan Abdullah said...

First time dgr...wan pun one of you tubers juger. btw, lagu yg sgt sempoi dan bagus. Hehehe...

si Milly's! said...

Ehh best la jawapan die. Yang last tu SWEEETTTT sangat :)

asliner said...

wan: kan2..mr bie nie dah bnyk buat lagu parodi. kalau rajin cari la kat u tube. :)

kak milly: tau takpe..ayt last sangat sweet..:)