UP TRAFFIC

Sunday, 7 April 2013

ARTIS: Tomok dulu dan tomok sekarang

assalamualaikum :)

okeh,sejak bilakah aku post pasal artis nie.
dah terkeluar daripada landasan penulisan blog ini. apekah. haha

disebabkan wiFi yang terlalu laju semalam. aku mengambil inisiatif untuk mendownload lagu-lagu lama. dari exist,wings,fauziah latif, boboy,sampailah ke new boyz. 
part yang akhir-akhir dah kearah jiwangs. kha3x

berbalik kepada tajuk. Tomok kan dulu vokalis kumpulan new boyz. dan new boyz femes time aku sekolah rendah rasanya. dan masa tue abang-abang aku sekolah menengah. abang aku yang pertama nie memang kipas susah mati new boyz kot dulu. kaset,cd, gambar semua dia ada lah. disebabkan aku adik dia, jadi aku pun terpengaruh secara serius. 

serius aku cakap. aku jadi minat yang amat hebat dekat new boyz. lagu-lagu dieorang aku hafal. filem-filem dieorang aku tengok. sedangkan wa baru je sekolah rendah time tue. dalam darjah 5-6 kot. aku pun tak pasti.

dipendekkan cerita. semalam aku dengar lagu sejarah mungkin berulang. kebetulan aku donwload yang versi karaoke. jadi, muka budak-budak newboyz kecik-kecik memang boleh tengok lah kan. aku gelak di samping tersenyum tengok video muzik dieorang nie. apa taknya muka tomok dari dulu sampai sekarang sepattern je. cuma suara dia sekarang lebih matang lah kan.. :)

jadi,sila layan lagu ini. :)

video



tomok sekarang
ihsan google.


ASLINER: lagu nie lagu berhantu kot dulu-dulu. hihi

No comments: