UP TRAFFIC

Thursday, 4 April 2013

salah paham

assalamualaikum semua :)

ok. post lepas aku cerita pasal konvo. aku tengok macam dah ramai salah paham entri aku tue. mereka-mereka semua ingat aku dah konvo betul. ihiks. :)

fyi, aku tak habis belajar lagi. setelah di tambah, ditolak, dibahagi dan di darabkan. adaaalah lagi 1 sem setengah part aku betul-betul belajar. sem last aku sudah praktikal. hoyeh! jadi, bagaimanakah dengan situasi  aku yang masih tak habis belajar tetapi masih boleh konvo?

ok.aku terangkan dekat sini supaya orang lain tak konfius.sebenarnya aku di offer (offered by my bos dekat tempat kerja part time aku) jadi pelakon sebagai student untuk naik pentas time konvokesyen diploma eksekutif. di ulangi pelakon sahaja. bukan aku seorang je. but i was one of them. untuk tujuan sesi raptai nak tunjuk dekat student sebenar. jadi memakai baju konvo haruslah kan sebab nak tunjuk dekat student how it should be time majlis konvo yang sebenar. yes. ia berkait rapat dengan protokol.

sebab tuelah ada gambar aku sedang memakai baju konvo. 
dan muka yang buat macam reaksi 'yes,aku dah konvo!' tue adalah lakonan semata-mata. hihi
tujuannya nak capture gambar dan buat simpanan peribadi. iyelah, susah tahu nak dapat peluang pakai baju konvo sebelum waktunya. jadi, mengambil gambar adalah wajib bagi aku. :)

jadi, akhir kata..

hey buddy, don't get wrong with my statement ya  :)


ASLINER: my real convocation will be in 2014 =)

2 comments:

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Hohohoho...tertipu sumer org trmsuk wan sndr. Igtkan kovo dah. Hahahahaha...

asliner said...

abang wan: khi3x. saje je bikin kecoh sikit..:)