UP TRAFFIC

Sunday, 7 April 2013

blog aku direview :)

assalamualaikum..

maybe today is my lucky day. blog aku direview oleh seorang blogger. aku baru je follow blog dia pagi tadi. tup tup tengahari tengok dia sudah review blog aku. advance tahu. :)

aku follow blog die sebab cantik. kiut miut aje. mesti pemilik blognya pun cantik dan kiut je orangnya. :)
 dan tak sangka aku adalah follower dia yang ke 777. what a lucky number.
kebetulan aku memang minat no 7. adakah kebetulan atau suratan. haha


ASLINER: jom terjah blog die. =)


6 comments:

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Tahniah...untun2...no cun tuh...hahaha. Keep on blogging yer :)

Cik Yaya said...

salam..
hi cik 777..eh silap.cik as.=D
singgh n folw sni da..
dari blog cik syahirh ^_^

QasehnyaRania said...

salam kenal ye..
no cantik tu 777.. hihi

syahirah said...

ehe eh .. cam kenal je blogger sorang tu.haha

blog sya cantik ye ? thanks ya =)
biasa je kot blog sya tu .. tak mcm org lain ..

sya tak cntik. yup. mmg tak cantik.
tp kata org sya ni cute.. hh
perasan je lebih kan ?

asliner said...

abg wan: tuelah..untung tanpa sedar..hehe

yaya: thanx yaya :)

asliner said...

QasenyeRaniya: kan kak..lawa no tue. kite pun tak sedar yang kite follower ke 777..hihi

syahirah:semua perempuan cantiklah awak..cantik perangai kite,cantiklah orang tengok kite.. insyaAllah.:)