UP TRAFFIC

Saturday, 27 April 2013

Random post

assalamualaikum :)

yup. random post again. a short story (i guess) yang saya rasa sangat cute kelakar tentang diri saya. haha. ceritanya begini. tadi aku ngan kawan aku makan tengahari sama-sama. but kawan aku habis makan dulu. tak pasti sama ada dia kelaparan atau aku yang makan sopan-sopan. hihi

dipendekkan cerita.kami dua makan ikan goreng. aku masih makan. kawan aku dah habis makan. tapi kawan aku masih meratah ikan. aku buat biasa je tengok gelagat dia. sebab aku pun jenis suka ratah ikan. sedang dia ratah ikan. aku masih makan nasi. sedang aku ratah ikan. dia dah nak habis ratah sampai ke hujung nyawa. haha

sekadar hiasan 

pastu terkeluarlah dialog nie..

aku: eh,awak anak ketiga kan?

marina(bukan nama sebenar): ha ah. kenapa?

aku: awak sama macam kita, anak ketiga. suka ratah ikan. :)

marina: eh, takdelah. kita tunggu lina habis makan sebenarnya.

aku: la yeke. aku berdekah-dekah ketawa.

apekah kaitan anak ketiga dengan suka meratah ikan? serius tiada kaitan. tapi aku tak tahu kenapakah aku boleh berfikir sampai ketahap itu. haha. feel shy to admit, tapi aku memang manusia yang makan lambat.

sekian.
bui bui :)



ASLINER: :)

5 comments:

Mizz Aiza said...

hehe.. dua2 orang suka ratah ikan, ayat cover.. bagus makan slow2, elok untuk permudahkan sistem penghadaman (macam belajar sains pula).. :D

syahira yusof said...

Okay..

Mr.Blacksweet said...

Hahahahaha....
Ko mmg sorg yg unik, so xde masalh la klu ko tpk cmtu... (^_^)

asliner said...

kak aiza:yes.makan dengan kadar perlahan bantu lancarkan sistem penghadaman :)

syie: oi, nie comment dari orang insomnia nie..keh3

asliner said...

mr.blacksweet: time aku taip entri nie,tak habis2 aku senyum pk kan apelah kaitan anak ketiga dengan suka ratah ikan..hahahahahahahha