UP TRAFFIC

Friday, 19 April 2013

ways i cope with stress :)

assalamualaikum semua..:)

okeh. dah seminggu daku tak update.rindu pulak dekat blog yang satu nie..hihi

minggu lepas terlalu banyak kerja-kerja yang perlu disiapkan. tak cukup masa. rasa macam perlukan masa 25jam/hari dan 8hari seminggu. :)

ihsan google


and yes. minggu itu sudah berlalu.gembira tahu. rasa macam ada lega sikitlah. walaupun pada hakikatnya setiap minggu ada kerja-kerja yang membukit berlambak. and this are the way i let go my stress.

1) watch movie at cinema. cerita GI.JOE. hoi, ketinggalan aku baru nak tengok movie GI.JOE. (-_-")
2) membeli belah. yup, ini memang kesukaan aku. sebabnya duit tengah berkepuk-kepuk kan. nanti bila dah takda duit barulah kau menangis tak berlagu wahai lina.haha
3) berembum di bazar karat. hambik. disebabkan aku telah berembun 2 hari berturut-turut, aku dapat flu.
4) melakukan aksi sebenar 'need for speed most wanted' menggunakan kereta kawan. iyelah,sebab da lewat sikit balik. jadi terpaksa suka bawak kereta dengan kadar laju. haha

nanti aku update entri yang seterusnya. ini for warm up untuk minggu ini.haha.

sekian. 
ok, bai.


ASLINER: gua ketiadaan idea. jadi ginilah gayanya.

3 comments:

syahira yusof said...

Ina..slu ke g bazar karat...teringin na tempah sumtin..wasnt sure its still there or not..nty syie msg

asliner said...

tak selalu..
tapi pergilah jugak bila rasa nak gi..
biasanye redah je gi bazar karat..
tak pernah merancang..hihi

eh,syie pun tahu bazar karat ek. :)
ok, pape nnti msg je k.

Cik Yaya said...

tgok movie,,soppingg,jenlaan mmg antra cra utk release stress..yaya selalu buat..heee =D