UP TRAFFIC

Monday, 20 December 2010

BLOG LARIAN

bismillah..
assalamualaikum..

ok..
kali nie sye di invite oleh kak nabilah utk join blog larian nie..
ader lar dlm 6 step yang perlu diselesaikan...hehe

sebelum nie..
memang selalu lar blogwalking kat blog orang lain...
kalau tak blogwalking kat blog2 yang sye dah follow...
mesti blogwalking kat blog2 yang belum di follow..

tangan nie dah memang sedia jer nak 'right click' biler si saudari/saudara blog tue sendiri buat link blog orang lain kat page dye..
mmg pantang betol biler nampak link2 nie...
hehe

so..
pada pendapat sye..
BLOG LARIAN telah diwujudkan untuk orang2 macam saya nie...
suke'right click'--bukak window bru or bukak tab baru untuk bace blog orang lain...=)

mari scroll bawah untuk lihat step2 yang perlu diselesaikan..


PERTAME:

> letak banner kat bawah nie dan link kan ke BLOG LARIAN



KEDUA:

> lengkapkan slogan:

"saya suka berblogwalking kerana...(tidak melebihi 30 patah perkataan)

"saya suka berblogwalking kerana saya memang dah semulajadi suka men'right click' untuk buka blog orang lain dan bace penulisan mereka sama ada untuk menambah input yang memang saya tidak tahu dan sekadar menambah pembacaan"

(eh..nasib baik 29 patah perkataan jer..hehe)

KETIGA:

> follow BLOG LARIAN

erm..baru jer beberape minit follow..^_^

KEEMPAT:

> tag 3 orang atau lebih


erm..
name2 yang di atas nie..
klu free jom join BLOG LARIAN...
bagi yang tak ditag..
jangan kecik hati..
klu korang free pun jom lar join..=)

KELIMA:

> beritahu kat rakan anda bahawa anda dah tag name dia melalui comment

erm...
akan diberitahu selepas ini..=)

KEENAM:

> tinggalkan link post anda di comment entri ini BERSAMA NAMA BLOG ANDA di SINI

on the way...hehe

ok..
selesai sudah men'join'kan diri kat BLOG LARIAN nie...
korang ape lagi..
kalau mahu join jom lar...
kalau x mahu xpe..

tiada istilah PAKSE RELA...
semuanye secare SUKARELA...=)


BICARE SYE: jom berlari-lari..hehe



5 comments:

NICK IRFAN said...

sy kena jgk?? nnt insyallah sy jawab k.. :)

nabilah_2908 said...

terima kasih sudi join...sama2 la kita memeriahkan lagi blog larian.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PINGBOX

syahira yusof said...

awak2..sy tidak mengerti ini..

asliner said...

nick: yup..=)

kak nabilah: welcam2..^_^

asliner said...

syie: hehe..awak ikut jer step2nye..=)