UP TRAFFIC

Thursday, 14 April 2011

dulu lain, sekarang pun lain..

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

uish..
2 hari tak update blog nie..
name boleh jadi..(-__-)


dulu-dulu..
asal nampak komputer..
internetlah yang akan di connect dahulu..

kini..
asal nampak laptop(pengaruh modenisasi)..
sedaya upaya mengawal diri untuk tidak meng'connect' internet..
dek kerana asignment yang terdapat di 'waiting list'..
(padahal takde wireless)

dulu-dulu..
pantang nampak katil..
pasti diri kepingin sangat nak baring lama-lama..

kini..
pantang nampak katil...
kenelah penuhkan katil dengan barang..
nanti tak berani nak baring atas itu..

dulu-dulu..
kalau dah pukul 12 malam tue...
memang waktu untuk tidurlah..

kini..
kalau dah pukul 12 malam tue..
'ish,extent lagilah masa nak study(nak examlah katakan)..
(kadang-kadang siapa yang tak pernah2 stay up pun stay up!)

dulu-dulu(sebelum exam)..
nota-nota tak pernah nak banyak dalam tangan..
cukup sekadar apa yang ada..

kini(hampir exam)..
nota-nota penuh ditangan dan di meja..
mesti melebihi dari bahan bacaan yang biasa!


haha..
kadang-kadang..
bila di kenangkan kembali saat2 macam nie..
memang kelakar sebenarnya..

dulu2 tak nak bersusah payah..
dah last minit baru nak menyibukkan diri..

oh!..
diriku begitu jua..
tak pernah nak belajar dari pengalaman..hee
(-___-")

BICARA SYE: hurm...bila lah nak sedar diri! (T_T)


3 comments:

aida said...

insyaAllah masih xterlambat..
bari frst yer..hee
scnd yer rajin2 la yer..=D

Prince Halilintar said...

biasela..prince dulu pun cam tu gak time stdy..haha

aten punye gempaq gaban! said...

saye setuju dengan kak lina......kalu dulu...asik tengok citer jerk.....kini...citer semua dah transfer dlm cd tuk mengelakkan tertengok citer.hehe~