UP TRAFFIC

Saturday, 30 April 2011

YaNa Yassin 1st giveaway..


bismilahirahmanirahim..
assalamualaikum..

wah..
hari ini adalah the last date untuk join giveaway ini..

adakah masih sempat untuk join?
mestilah sempat..
baru pukul 10.16 kan?
belum pkul 12 lagi..
jadi masih boleh join kan cik yana? (^_^")

sebelum itu..
incik prince telah tagged saya untuk join GA ini..
yea!
jenguklah blog dia..
blog dia best..
for sure..
sebab dia suka kongsikan banyak gambar2..=)
eh..TER promote pulak...heee

macam biasa..
mesti ada syarat GA ini..
jom tengok..

>letak banner ini dan link kan terus ke entri ini..(siap sudah!)
>buat entri dengan tajuk: YaNa Yassin 1st giveaway..(siap sudah!)
>follow blog ini(nanti senang nak tahu update pasal GA ini)..(siap sudah!)
> tag 3 orang bloggers, dan pastikan mereka tahu yang dieorang di tag eh..
(hah..yang ini macam tak dapat nak tunaikan je..sebab join hari last..kalau tag nanti masih tak sempat nak beritahu mereka..-__-)
>linkkan entri anda ke bahagian komen entri ini

TARIKH TUTUP: HARI INI..(30/4/2011)


BICARA SYE: tawakal jer masuk GA nie..takut tak sah penyertaan..hehe





6 comments:

Farhan Zulhusmi said...

god luck...keep it up ok...
baik encik prince to tag kamu....hehehe

YaNa YassiN said...

terima kasih kerna join my 1st GA,.. good luck eh.

Prince Halilintar said...

gud luck cik asliner..hee..thanks ye tlg promote blog prince wpon sikit tapi ttp menghargainya..hehe

chocolettdya said...

apa ni yer ina???

nabilah_2908 said...

good luck dear..!!

asliner said...

paan: tenkiu2..yup,incik prince memang baik..=)

yanna: ur welkam..=)

prince: tenkiut prince..promote blog orang kan bestt..=)

diyana: itu GA..macam contest..=)

kak nabilah: tenkiu!!