UP TRAFFIC

Saturday, 23 April 2011

selepas sebulan..(^_^")

bismilahirahmanirahim..
assalamualaikum..

ok..
awal bulan lepas..
pernah juga blog saya kesunyian dengan gambar aktiviti yang saya involve..
hanya meluahkan melalui tulisan dan juga kata2 sahaja..
tidak mampu untuk masukkan gambar..
dek kerana kekangan masa..

tetapi incik NICK ada menegur dengan menyuruh saya memasukkan gambar..
untuk dia tengok..

erm..
mestilah bosan kalau asyik baca tulisan je kan?

maka..
saya pun mengambil inisiatif untuk memasukkan gambar..
sekadar untuk mengisi entri kali ini..

jom layan!


masa hari perasmian MINGGU INNOVASI anjuran SMART+STRATEGI


VIP2 serta AJK2 yang hadir ketika majlis perasmian


pelajar sekolah yang hadir ke majlis kami


incik presiden kami-marsupandi
(dekat screen itu adalah senarai program yang kami jalankan)


kategori pertandingan reka cipta


bersama pelajar yang hyperaktif-suka bercakap..=)



hari sebelum majlis penutupan


muka2 AJK selepas dapat beg yang memang diidamkan
(^_^")

ok..
itu adalah antara serba sedikit gambar2 kami sepanjang program ini..
terima kasih kepada semua AJK2 yang terlibat secara langsung mahupun tak langsung dalam minggu INNOVASI ini..=)

BICARA SYE: esok hari ahad dah..(-__-")


2 comments:

ira-yoshida said...

waaa.. mcm best je program ni(^,^)

NICK IRFAN said...

wah! menarik best... jeles x dpt pegi? eh! tetibe jer...