UP TRAFFIC

Wednesday, 1 June 2011

FREE call!

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..


hari ini hari lahir saya?

eh, mestilah tidak..
saya 'sagitarius'..
maknanya akhir-akhir tahunlah..(^_^)

macam yang korang semua tahu..
asal birthday je..
mesti dapat free call..
kalau tak dapat free call pun mesti send message free for one day!

tapi sekarang nak fokus pada free call..

gambar ihsan google


sesiapa yang menggunakan perkhidamatan free call sepenuhnya..
maknanya dia telah memberi 'KERUGIAN' kepada syarikat telekomunikasi mereka...
tak kiralah MAXIS..CELCOM..DIGI..U-MOBILE..

tapi saya adalah antara pengguna telefon yang akan 'MENGUNTUNGKAN'..
kerana tidak menggunakan perkhidmatan FREE call secara total!

"kau jumpe dia pagi tengah bergayut..time lunch pun sempat bergayut..malam lagi lah!" (^_^)

sebab saya tidak suka cakap lama dalam telefon..
lebih prefer berMSG..

mau taknya..
bercakap dalam 5 minit pun dah rasa panas telefon..
lagikan nak bercakap dalam 10 minit..
mau tak terbakar telinga..hihi

andai kata..
ada yang telefon saya lama-lama..
mungkin dalam hati saya akan berkata..
"lama lagi ke? dah TERbakar kot!"- giler jujur ayat!

tabiat yang pelik ke?
ke itu normal bagi korang semua?

JOM share!


BICARA SYE: buat suami(lepas dah kahwin) saya nanti..jangan BERGAYUT dengan saya lama-lama..tapi berSMS lah dengan saya selama mungkin..hihi (^_^")




8 comments:

NICK IRFAN said...

free call sy jarang dpt plak? hmm...

nabilah_2908 said...

haha...kita sama.... (^_^)

penat rasanya cakap lama2 kt talifon...1st kena cakap bnyk2...telinga panas..adakalanya sampai basah skrin telefon tu...

pastu kejap letak kt telinga kiri...lepas u utkar kanan...banyk sngt akitiviti...hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOGGER VS BLOGGER IN DRAFT

mira_nas said...

saya pakai ear phone tu kalau gayut.. lagi satu.. selain panas.. lenguh kot nak angkat tangan letak phone kat telinga.. huu..anyway
tq for your visit to ainlh.com

asliner said...

nick: eh..biar betol awak jarang dapat..takkan time besday pun x dapat?

kak nabilah:betul2..kite sokong..=)

asliner said...

kak mira: kalau pakai earphone untuk elak tangan leguh..tapi same gak..kadang2 rimas gak..huhu

syahira yusof said...

for ur fututre suami inaaaa?????

asliner said...

syie: hehe..suspens je lah..takde kene mengena pun..=)

ira-yoshida said...

haha.. gitu lak kak lina nih