UP TRAFFIC

Friday, 11 February 2011

2 sekali tagged dari saidah manan

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..


ok..
entri kali ini adalah untuk menjawab tagged yang sekian lama telah 'terkubur' dalam box draft..
tapi gali punya gali dapat juga membawa 'jasadnya' balik..hehe

tag ini adalah dari sahabat saya yang bernama saidah manan

tag ini memerlukan saya menyatakan 5 perkara yang akan saya lakukan apabila bertemu dengan encik broadband..


ok..
disebabkan saya tiada broadband dan hanya bergantung kepada wifi..=)

5 perkara yang saya akan lakukan apabila bertemu dengan encik wifi ialah:

  1. mule sekali mesti cari website blogger dulu..pastu sign in
  2. sign in kat YM pulak..
  3. kalau YM ada 'buat iklan' mengenai terdapatnya email dalam inbox saya..maka nest website saya ialah email saya
  4. yang ke empat baru saya buka blog2 sahabt untuk buat BW..kire sesi drop comment la..(itu pun kalau sempat)
  5. erm..e-learning untuk pelajar UTM-website nie akan saya bukak bile saya memerlukan..hehe
macam bosan kan website2 yang saya bukak nie?
erm..secara jujurnya..
saya lebih suke membeli sesuatu yang dapat saya baca dan pegang sendiri..
maknenya kurang suke melayari internet untuk mengetahui sesuatu perkara itu..
sebab lebih suka baca melalui suratkabar+majalah+yang seangkatan dengannya..
macam pelik jer dengar..-__-

tag yang kedua dari saidah

KENAPA ANDA SUKE BER-BLOGGING?
sebab saya suke!
sebab saya tidak suka bende lain..
saya hanya suke berblogging sahaje..
senang cite blog addict! =)

APA MOTIF ANDA TARIK FOLLOWER? ANDA SUPERSTAR KAH?
hoho..
ayat apekah ini?
motif saya hanyalah untuk berkongsi semata-mate..
incase saya ade letak artikel yang berguna..
why not saya share with you all kan?

CERITA SEDIKIT PERANGAI ANDA
erm..
kalau saya buka blog..
maka anda semua dilarang berada disebelah saya! =)

PERNAH TERFIKIR NAK MASUK MAGAZINE DAN UAR-UARKAN BLOG ANDA? MENGAPA?
erm..
kalau nak msuk paper jer poleh tak..? hehe

TAGGED BLOGGER LAIN
saya suke tagged akak nabilah..
dan nick irfan..^_^

ok..
done!
oyeh..=)

BICARE SYE: rase macam ade tagged yang masih tidak diselesaikan..(-__-)

3 comments:

Prince Halilintar said...

prince kalau buka tenet mmg cek semua emel dulu..yahoo..google..emel keje..baru la boley gi search bende lain..hehe

NICK IRFAN said...

wah! check punya check ada jgk nma sy!!! hahahhaa thnkz syg awk ops! hahhahaha gurau2 jer... ape2pun thnkz lagi! sy mmg tgh tunggu tag ni...

nabilah_2908 said...

(^_^)...thnks dear...akan di selesaikan nnti.. :)

menarik gak...kiranya kena selesaikan dua2 tag la yer..? :)