UP TRAFFIC

Wednesday, 2 February 2011

Day 1 : Homestay in Shah Alam

Bismillah..
assalamualaikum..

oyeh!
sampai sudah di shah alam..
kami decide tido homestay
by Anugerah Muara Trading

jom lihat bilik!

ini bilik saya dan adik saya..^_^


meja untuk perempuan..hehe


wardrobe yang ada dalam bilik kiteorang..(ceh,bunyik macam mewah..haha)

bilik untuk abang2 saya..katil bujang sudah..=)

saya suka design cermin yang ada dalam bilik single bed ini..^_^

ade tangga sebab rumah 2 tingkat..

ok..
secara sekeluruhan...
homestay ini best..
sebab tempat dia sangat strategik..
tgk depan ada taman permainan merangkap padang bola merangkap court futsal merangkap ape lagi? haha..
senang cite serba serbi lengkap...
petang2 dapat riadah...
tadi petang jog ngan ayah+ibu+adik..
oyeh!
lelaki 2 orang itu tidak mahu jog...(-__-)

takpelah..
yang penting dapat riadah..

dan yang bestnya..
dapat masak kat sini..
tidak payah susah2 untuk pergi luar membeli makanan..=)

kalau nak maklumat lanjut pasal homestay ini..
aiseyman...
promote pulak..hehe

p/s: semalam rm200..mahal ke?

p/s: esok nak berangkat ke Kuala Kangsar..oyeh!

BICARE SYE: petang tadi saya jog berseluarkan seluar jeans hitam dan bersweater..buang tebiat ke? haha - tak bawak tracksuit..-__-



5 comments:

masterfaiz.com said...

tak pernah lagi tengok orang jog pakai jeans.. =))

Prince Halilintar said...

nampak menarik gak uma tu ..berpatutan a dgn sewa semalam..ok la tu..hv a nice holiday...hehe

skrg nk jogging pakai ape pun boley jgn xpakai pakaian sudah la..haha

miss faten said...

cara penulisan kau macam seseorang tapi SIAPA ya? ;P

chocolettdea said...

wahhh..ina....xpenah dibuat dea pon jog pkai jeans...heeee...xpe ,xpe,,fehson terbaru...ngeehngeehhngeehh

nabilah_2908 said...

semalam 200...kira ok juga tu...murah.. :)