UP TRAFFIC

Thursday, 3 February 2011

aih..same betul konsep cara komen!

bismillah..
assalamualaikum..

ok!
entri untuk perjalanan di hari kedua saya tertunde..
sebab gambar tidak boleh update ke laptop..
sabar ye! =)

ok..
entri ini hanya untuk membuat survey..
chewah!

saya lihat..
ada sesetengah orang menjadikan ruangan komen di blog ini sama dengan ruangan komen di FB..
contoh: saya buat entri..
si A bgi komen..
selepas beberape hari, saya balas komen si A..
then bile si A perasan saya komen balik..
si A bertindak mengomen balik di ruangan yang sama..

dah sama macam FB kan?

ala..
dah sama pulak caranya..(-__-)

korang macam mane?
tidak kisah atau ok jer..?

p/s: hanya pendapat saya semata-mata..lepas nie jangan tidak komen entri2 saya ye..hehe

BICARE SYE: kadang2 saya pun terbuat macam tue..tapi bile pikir balik..macam tidak mahu buat lagi..sebab nak kekalkan identiti blog..=) HAPPY CHINESE NEW YEAR buat kawan2 saya yang berbangsa cina..! ^_^

5 comments:

Prince Halilintar said...

mungkin la kot..prince mmg suke mengomen jer ..hehe

miss faten said...

Hahahaha xD
Weh kalau macam tu tak mesra laaa weh, takkan aku bagi komen, then kau komen something pastu kalau aku tak balas balik, meaning aku tak amek peduli pasal kau kan??????????

Bt the way, asal cara penulisan korang sama ni?? Linaaaaa~! ;PP

NICK IRFAN said...

mmg btol2 cara sy! sy akan komen org yg komen entry sy.. hehehee

ira-yoshida said...

best apa mcm tu kak lina...

nabilah_2908 said...

bagi akk....akk tak kisah...

secara tak langsung..kita berinteraksi dengan pembaca kita.. ;)