UP TRAFFIC

Wednesday, 16 February 2011

ingin kami berbuat demikian..tetapi..

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

seperti yang kita tahu..
banjir memang sudah mulai surut bermula dari minggu lepas..

tetapi masih ada terperangkap dengan 'kesusahan' membersihkan rumah...
atau mungkin mengalami masalah kesihatan dek kerana sumber air yang kotor akibat banjir..

oleh itu..
kami..
wakil seksyen ko-Q kami ingin bersama-sama dalam situasi itu membantu anda sekalian..

tunggu kami warga Seri medan, Batu Pahat..


*sekadar gambar haiasan*


*credit to google*

erm..
sebenarnya program ini kami tak dapat nak join..
sebab pergi career ekspo di KL..
sedey kan? (-__-)

erm..
takpe..
mungkin tiada rezeki kami nak join..
semoga orang yang dapat join dirahmati olehNya..=)

"misi membantu hanya disebabkan datang dari keihklasan diri"

BICARE SYE: hari esok saya ad test..doakan kami boleh jawab..hehe
p/s: macam biasa..tidak sempat BW..banyak keje -bukan mengeluh! =)

3 comments:

Prince Halilintar said...

bagus lah tu..sekurang2nya dapat membantu meringankan beban mereka yg menjadi mangsa banjir kan..

nabilah_2908 said...

sure seronok jika dpt join aktiviti mcm ni kan..? :)

good luck tk test..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HANTU TETEK

NICK IRFAN said...

gucluck yer! :)