UP TRAFFIC

Saturday, 19 February 2011

penyakit yang berjangkit..

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

ok..
entri ringkas..

penangan hantu kak limah balik rumah (HKLBR) memang masih tak habis2 lagi..
walaupun dah dekat sebulan lebih kot dah tayangan..

balik bilik..

"(chu cite)2x"

datang kelas..

"(chu cite)2x

"siapa yang setuju dengan saya sile angkat tangan macam saya.." -sambil gelak jahat! haha

habis kelas-otw nak makan..

"sole..sole..solele"
(ade lagi yang menyambung tue)

di facebook..

ada orang siap letak 'pakcik tangan yang tak berape nak sotong tue' sebagai profile pict..


wah..nie memang kes penangan betul nie! =)

di blog..

ada yang buat review pasal HKLBR..
pasal hantu kop_k..

"pelawok..pelawok..pelawok.."


sahabat2 yang lain ada yang dah tengok sampai 4 kali..
empat2x kali itulah mereka ketawa..

agak rimas ye disitu!
tapi nak buat macam mane..
dah memang HKLBR best!

sebenarnye kat sini..
nak cakap tahniah kat MAMAT KHALID..
kerana berjaya membuat kami2 ini terjangkit+menjangkit+dan berpenyakit dengan HKLBR..

*haish..tak boleh cakap lebih2..nanti mamat khalid datang jumpe ajak saya berlakon ngan die pulak..haha - sile jolok tekak sekarang!* =)

BICARE SYE: esok mula musim PRK..nak undi sape ye? (^_^)




4 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

mehla jenguk belog ai..

nice to know u!(^_^)

p/s:ai tgk dekat 5 kali movie HKLBR..besh sgt..

Prince Halilintar said...

memang betol la asliner..bukan jer di rumah di tmpt keje prince smpi skrg xabes2 lagi dengan semua penangan hantu kak limah tu..chu cite,sole..sole.., pelawok...klakar betul!

Anonymous said...

HASLINA, ini fatin atiqah di sini.

First thing first, it's cecite cecite =.=

And secondly, it's soley soley. Hehehe :33

Anda tak cukup syarat lagi nak jadi fans hantu kak limah balik rumahh :PP

OKAY GURAU ^^

nabilah_2908 said...

agak ketinggalan...sbb akk tak tgk lagi cite ni...bila org bercerita..akk lost...huhu...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUBUR JAGUNG