UP TRAFFIC

Friday, 18 February 2011

ak nak jadi blogger sampai tua?

bismillahirahmanirahim..
assalamualaikum..

korang sihat?
kalau demam tue..
mesti sebab terkejut dengan perubahan cuaca kat malaysia nie..
aiseyman!
macam duduk oversea pulak sebelum nie..hehe

ok..
sapa yang ada blog ini..
saya rasa mesti 'addict giler' dengan blog sendiri kan..
tidak kisahlah cara tunjuk tue..
sama ada menunjukkan kegilaan dengan mem'post' enti setiap hari atau..
1st website yang akan anda masuk adalah blogger.com..

sampai bila kita akan berblog?
adakah sampai kita dah kawin?
selepas ada anak?
dah ada cucu pun?
dah sampai tahap "kubur kata mari..rumah kata pergi" (TER hyperbola pulak ayat!)

okeh..
sebenarnya..
yang penting..
niat kita berblogging...
jika ada perkara yang ingin kita kongsikan untuk kebaikan bersama..
eloklah dipercepatkan entrinya..

setiap orang berbeza2 entrinya..
dan yang penting.. "yang tidak elok jadikan sempadan, yang elok jadikan sebagai tauladan"
waallahualam~

BICARE SYE: sape nak teman saya makan nie..semua orang takde -__-


2 comments:

miss faten said...
This comment has been removed by the author.
miss faten said...

Saya dah delete komen saya dulu :)
Harap maklum =.=