UP TRAFFIC

Thursday, 10 February 2011

giatmara VS khurafat

bismillah..

assalamualaikum..


uish..

lama betul tak update blog nie..

nak buka blog..

line tak betullah..

dan minggu ini sangat sibuk..-_-

jangan mengeluh! =)


ok..

semalam..

saya dan ahli kumpulan pergi menjalankan sati interview..

ke giatmara..


fuh..

mula2 cuak..

sebab nak interview orang yang kita tak pernah jumpa..

tapi at last oklah..

sebab encik rudy sangat aktif menjawab soalan kami ye..

profesional lagi..

sangat cermat menjawab..

macam cara nak menjawab soalan terjahan melodi!

ahakz! ^_^


habis interview..

kiteorang dapat seorang satu kelander..

tapi sebelum menjejakkan kaki ke luar giatmara..

kami bergambar dahulu.. (nak jugak tue! ^_^)


ok..

habis interview..

gi layan khurafat kejap..


erm..

overall..

oklah..

tidak kinda thriller lar..

just banyak elemen suspens!


fuh..

sangat tekejut bile jenazah 'sabrina ali' menjenguk dari dalam keranda dengan keadaan muka yang sangat mengerikan..!


the best part is..

scene dyeorang memang banyak dalam gelap jer..

nak dijadikan ceritalah kononnya!

(sakit mata tgk gelap sangat)


so,moral of the story..

jangan amalkan bende2 yang khurafat nie..=)


p/s: korang dah tengok tak cerita seram nie?


BICARE SYE: ish..tak menyedar betul yang minggu depan banyak test! (-__-)
asal masuk gambar..ade spacing pulak..kenape ek?

2 comments:

miss faten said...

ehem ehem for khurafat :PP

nabilah_2908 said...

tk tgk lagi cite ni..tah bila ada masa pun tk tau la..huhu..

tunggu raya kot...untung2 keluar TV (^_^)