UP TRAFFIC

Friday, 21 January 2011

SATU perkara..

bismillah..
assalamualaikum..

ok, second entry untuk hari ini
sebab semalam tidak sempat nak upate..(-__-)

satu perkara yang anda perlu tahu mengenai saya..

kalau saya sedang menghadap laptop..
maknanya saya sedang membuka blog..
kalau saya sedang membuka blog..
maknanya saya sedang post entri dan jugak sedang berblogwalking..
kalau saya sedang post entri dan juga berblogwalking..
maknanya tiada siapa dibenarkan berada di sebelah saya..
kalau tiada siapa dibenarkan berada disebelah saya..
maknanya saya perlukan privasi..
kalau saya perlukan privasi..
maknanya itu cara saya..

eh!
terbanyak pulak perkataan 'kalau saya' dan 'maknanya'

hakikatnya itu saya..
kalau ada yang berkata "ala,nanti kiteorang baca juga blog awak'

ye..
memang korang semua akan baca blog saya..
tapi saya lebih suka saya sendiri yang baca blog saya dulu sebelum orang lain baca blog saya..
pelik kan?!
tapi itulah ASLINER..

oyeh!
sesiapa yang tidak selesa dengan attitude saya ini..
saya dahulukan ucapan mintak maaf..
bukan berniat untuk menyakiti, menghindari...
tapi ITU ADALAH SAYA..(^_^)

BICARE SYE: Ape pendapat korang..?
adakah cik asliner cik blogger yang kekwat? (^,^)



6 comments:

nabilah_2908 said...

tk pelik la...akk pun macam tu juga.. ;)

so...org2 di sekeliling kita..perlu hormat privacy kita kan...? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
OH LELAKI IDAMAN !!

Prince Halilintar said...

xsalah pun care asliner tu..kdg2 klu privasi baru senang idea nak dtg kan..hehe

aten punye gempaq gaban! said...

aq cakap cam tue kat ko...tapi aq pon sama r...pada aq...aq malu kalau orang lain baca dulu sebelum aq siap publish....

masterfaiz.com said...

ala..smue blogger cmtu kot..(yeke?)

miss faten said...

Kalau orang tengok idea nak tulis gempaq gaban (tiru fatin lagi satu punya trademark :P) terus mati haha. Eh first time aku mengomen di sini :DD

NICK IRFAN said...

kalau sy komen di blog awk maknanya sy suka blog awk eh! hehehe :)