UP TRAFFIC

Monday, 31 January 2011

perlukan jawapan anda!

bismillah...
assalamualaikum

saya perlukan jawapan korang..
saya ada masalah untuk meninggalkan komen2 diruangan beberape rakan blogger..
bila buka mereka punya blog..
tiada ruangan untuk tinggalkan komen..
then click lah kat entri tersebut supaya boleh letakkan komen...
tapi bila nak post komen dibahagian bawah..
click pada word POST COMMENT..
tapi,tiada pulak ruangan untuk mencatatkan komen..
maknenya saya tidak boleh post comment langsung..
sedangkan saya dah jadi follower mereka..
bagaimana ye?

perlukan bantuan korang semua..
triiimaasss..=)

BICARE SYE: dah lama berlaku,tapi baru nak tanye..hehe

9 comments:

NICK IRFAN said...

blog sy boleh komen x? blog awk sy xde masalah nk drop komen...


p/s=awak di tag!!

Prince Halilintar said...

rase nya tuan blog tu kene setting balik ruangan komen die..tak taw la betul ke tak..hehe

Ati Masrif said...

alamak..
tak pernah terjadilah
kak ati tak dapat nak tolong lah sayang
blog kak ati ada prob gak ke?

NICK IRFAN said...

awk kena tag lagi! hehe

ira-yoshida said...

dy mmg wat tak bole komen kot

nabilah_2908 said...

rasanya masalah setting pada blog terebut...cuba adukan pada tuan blog...myb dia tak perasan.. :)

erm...erm...ada 1 request...

erm..boleh tk disablekan word verification kt sini..(^_^)V

asliner said...

nick: bleh je..=)

prnce: erm..mungkin kot masalah kat setting tue..

asliner said...

kak ati: blog akak takde ape2 masalah pun..=)

Nick : tagged lagi? =)

asliner said...

ira: erm..mungkin jugak..tapi takkanlah..haha

kak nabilah : dah btau dah kat tuan punye blog..tapi dye macam tak tau mcm mane nak alter mslah tue..huhu

p/s: lah kak,saye tak perasan yang blog sye ader word verification..hehe